Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Wt | Śr | Czw | Pt | Wt |
13/04 | 14/04 | 15/04 | 16/04 | 20/04 |
Firma „Smaki i Aromaty” Anna Langowska od 2007 roku wytwarza konfitury. Koncepcja powstających tu konfitur opiera się na starych recepturach i technologii, natomiast naturalne dodatki smakowe takie jak kardamon, kolendra, rum czy żubrówka są przysłowiową „kropką nad i „ nadającą nowy wymiar smakowy. Te naturalne wyroby powstające w swoistej manufakturze, zostały wpisane do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Mazowsza w 2012r. Uzyskały Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego „Maliny z rumem” w 2009r, natomiast ”Jagody z żubrówką” w 2011r., „Czarne porzeczki z kardamonem” uzyskały certyfikat „ Doceń polskie”.
Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Zaloguj się
Stwórz nowe konto