Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Wt | Śr | Czw | Pt | Wt |
09/03 | 10/03 | 11/03 | 12/03 | 16/03 |
W tej kompozycji, która wyjątkowo silnie wskazuje na brytyjskie tradycje kulinarne, zestawione są słodycz konfitury z goryczą owocu, co daje zaskakujące połączenie. Ta cudownie smakująca konfitura wyprodukowana jest na wzór brytyjskiej marmolady, opierającej sie na cytrusach, ich soku i miąższu. Naszym zdaniem najlepiej smakuje z: wypieczonymi tostami, słodkimi rogalikami lub jako element tradycyjnego ‘bread basket’.
Skład:
różowy grejpfrut 25%, suszona żurawina 10%, cukier, sok z cytryny,woda
Przetwory La KOGUTA przygotowujemy rzemieślniczo w kuchni na warszawskiej Saskiej Kępie. Wykorzystujemy tradycyjne przepisy francuskie i brytyjskie, wzbogacamy je o doświadczenia wielokulturowe Sophie (pomysłodawczyni La KOGUTA) i dopasowujemy je do polskich podniebień.
Skład:
różowy grejpfrut 25%, suszona żurawina 10%, cukier, sok z cytryny,woda
Przetwory La KOGUTA przygotowujemy rzemieślniczo w kuchni na warszawskiej Saskiej Kępie. Wykorzystujemy tradycyjne przepisy francuskie i brytyjskie, wzbogacamy je o doświadczenia wielokulturowe Sophie (pomysłodawczyni La KOGUTA) i dopasowujemy je do polskich podniebień.
MULTIKULTUROWE PRZETWORY Z SASKIEJ KĘPY
Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Zaloguj się
Stwórz nowe konto