Przełącznik Nav
Zmień
Wybrany termin dostawy:
Wtorek 07/07
Zamówienia przyjmujemy do: Poniedziałek 06/07 10:00
Mój koszyk

wołowina

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-18 z 24

Strona
na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Antrykot wołowy na pieczeń ok. 1kg

    Ocena:
    100%
    105,00 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  2. Rostbef wołowy na pieczeń ok. 1kg

    Ocena:
    20%
    105,00 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  3. Gulasz wołowy ok. 1kg

    57,06 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  4. Udziec wołowy mielony ok.500g

    43,05 zł (86.1 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  5. Karkówka wołowa ok. 1kg

    57,06 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  6. Wołowina wędzona dojrzewająca w kawałku 300g

    47,25 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  7. Polędwica cała, oczyszczona ok. 2,5 kg

    420,00 zł (168 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  8. Antrykot z oczyszczonymi kośćmi żeber, sezonowany na sucho ok. 3 kg

    378,00 zł (126 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  9. Policzki wołowe ok. 1kg

    78,75 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  10. Bavette wołowa 500g

    39,94 zł (69.46 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  11. Stek z polędwicy wołowej ok. 200g

    45,64 zł (198.45 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  12. Hanger stek cały ok. 700-1000g

    76,65 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  13. Szponder ok. 1kg

    Ocena:
    100%
    51,45 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  14. Zrazowa wołowa ok. 1kg

    Ocena:
    100%
    79,80 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  15. Mięso na tatar ok.500g

    Ocena:
    100%
    51,45 zł (102.9 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  16. T-bone sezonowany na sucho

    99,75 zł (199.5 zł / kg)
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
  17. Łopatka wołowa ok.1kg

    57,06 zł
    produkt ważony - końcowa cena może ulec zmianie
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 1-18 z 24

Strona
na stronę
Ustaw kierunek malejący

Czerwone mięso pochodzące od lokalnych, sprawdzonych dostawców ma wyjątkową jakość i smak. Wołowina dostępna w naszym sklepie pochodzi z niewielkiej, tradycyjnej masarni warszawskiej o nazwie brzmiącej z francuska: Boucherie de Varsovie. Jej właściciel to koneser mięs od krów z wolnego wypasu i z hodowli ekstensywnej, bliskiej naturze i z pewnością ekologicznej. Sam jest z zawodu kucharzem i hodowcą krów, dlatego można w pełni zaufać jego wyrobom. Posiada zarówno wiedzę, jak i doskonałe wyczucie smaku, a wyselekcjonowane gatunki mięsa wołowego od Boucherie de Varsovie mogą trafić na Państwa stoły.

Niech na stole króluje wołowina z naturalnych hodowli

Mięso wołowe, które prezentujemy w naszym sklepie, posiada najwyższą jakość, jaką można spotkać na krajowym rynku. Charakteryzuje się dużą zawartością witamin, brakiem sztucznych substancji konserwujących i wspaniałym smakiem. Na Państwa stoły trafią wyselekcjonowane sztuki czerwonego mięsa, pochodzące z krajowych i zagranicznych, sprawdzonych hodowli. Wołowina od Boucherie de Varsovie to np. mięso od krów rasy Aberdeen Angus, cenione za marmurkowatą strukturę i wyśmienity smak. Mogą Państwo zaopatrzyć się zarówno w sztuki mięsa do samodzielnej obróbki, porcjowania i krojenia lub już gotowe wołowe mięso mielone czy mięso na gulasz.

Mięso wołowe do pieczenia to antrykot, rostbef, polędwica wołowa, karkówka wołowa lub łopatka. Każda sztuka, jaką prezentujemy w naszym sklepie, jest optymalnie przygotowana do marynowania i gotowa do pieczenia. Mamy też gotowe mięso wołowe w marynacie, np. rostbef marynowany w posypce z wędzoną papryką. Do codziennego podgryzania, na przekąskę do pracy lub na domowe przyjęcie idealnie sprawdzą się kabanosy wołowe naturalnie wędzone. Na kotlety idealna będzie świeża i naturalna zrazowa wołowina. Do aromatycznego, świątecznego rosołu dodamy szponder, który nadaje się także na gulasz lub bitki wołowe.

Mielona wołowina na kotlety szykowana jest z łopatki, karkówki lub udźca wołowego. Mięso wołowe na burgery pochodzi od krów ze sprawdzonych i tradycyjnych hodowli. Ma znacznie głębszy i bardziej wyrafinowany smak niż mięsa paczkowane z marketów. Koneserzy smaku z radością odkryją mięso wołowe na tatar. Wystarczy doprawić, dodać jajko, cebulkę i wspaniała przekąska gotowa!

Steki wołowe i mięso na grilla z rodzimej, warszawskiej masarni

Mięso wołowe idealnie sprawdza się na grilla. Do naszej oferty wybieramy tylko i wyłącznie sprawdzone produkty najwyższej jakości. Pochodzą od krów znanych ras: Angus, Limousine, Charolaise i Simental. To zupełnie inny smak i aromat od wołowiny paczkowanej, sprzedawanej w marketach. Weekendowe spotkanie z przyjaciółmi i wspólne grillowanie wymaga wyśmienitego smaku. Hanger stek cały możemy porcjować i zaprawić wedle uznania. Karkówka wołowa na grilla sprawdzi się w każdej sytuacji. Także antrykot i rostbef świetnie smakują podsmażane na ogniu. Łata wołowa zwana też Bavette wołową nadaje się do pieczenia, marynowania i grillowania.

Obok mięs surowych znajdą Państwo mięsa wołowe sezonowane na sucho lub mokro. To duże sztuki mięsne, najczęściej z kością, poddane tradycyjnej obróbce. T-bone sezonowany na sucho i antrykot z kośćmi z żeber są propozycją dla tych, którzy szukają mięs najlepszej jakości, bez sztucznych dodatków i polepszaczy smaku.