Pikle z rzodkiewek w domowym occie jabłkowym. 100g.
Czw | Pt | Wt | Śr | Czw |
28/01 | 29/01 | 02/02 | 03/02 | 04/02 |
9 szt.
Naturalny pikle marynowane w domowym occie jabłkowym
Przygotowane wd metod tradycyjnych, pasteryzowane ,,na mokro".
Produkt jak z babcinej spiżarni :)
Idealne jako dodatek do kanapek, dań wytrawnych, lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Data przydatności do spożycia znajduje się na opakowaniu.
Opakowanie szklane.
Produkt wykonywany ręcznie.

Naturalny pikle marynowane w domowym occie jabłkowym
Przygotowane wd metod tradycyjnych, pasteryzowane ,,na mokro".
Produkt jak z babcinej spiżarni :)
Idealne jako dodatek do kanapek, dań wytrawnych, lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Data przydatności do spożycia znajduje się na opakowaniu.
Opakowanie szklane.
Produkt wykonywany ręcznie.
Produkt jak z babcinej spiżarni :)
Idealne jako dodatek do kanapek, dań wytrawnych, lub jako zdrowa przekąska.
Produkt pasteryzowany.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zaciemnionym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Data przydatności do spożycia znajduje się na opakowaniu.
Opakowanie szklane.
Produkt wykonywany ręcznie.
" />Sady pod Grójcem. Pradziadkowie, Dziadkowie, Mama, a teraz ja. Powrót do korzeni i ... krok do przodu. Własne surowce i własne przetwórstwo z rejestracją w Sanepid. Z jabłek robimy musy, a z resztek np. ocet. I nic się nie marnuje.
Oferuję:
- MUSY bez dodatku cukru, jedno lub dwusmakowe, słoik o poj. 200 ml, waga netto 180 g, Produkty wykonane są ręcznie, pasteryzowane „ na mokro".
- Zakwas z kiszonych buraków tłoczony - kisimy buraki w solance z czosnkiem, chrzanem i przyprawami (ziele angielskie, liść laurowy, kolendra),następnie tłoczymy na zimno i lekko pasteryzujemy w temp. 42 st. C. Butelki poj. 250 ml
Zaloguj się
Stwórz nowe konto