Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Pt | Wt | Śr | Czw | Pt |
05/03 | 09/03 | 10/03 | 11/03 | 12/03 |
Ser dojrzewający z pieprzem zielonym powstaje z ekologicznego mleka poprzez dodanie do gęstwy serowej ekologicznego pieprzu. Pieprz nadaje niepowtarzalny aromat i smak. Ser świetnie się sprawdza jako dodatek do różnego rodzaju sałatek ale też do bezpośredniego spożycia z pieczywem.
Wszystko zaczęło się od hodowli kóz, którą założyliśmy w roku 1994. Zwiększające się ilości mleka uzyskiwane od naszych kóz skłoniły nas do wybudowania przetwórni mleka koziego w końcu 1995 roku. Przetwórnia rozpoczęła produkcję w 1996 roku. Początkowo było to wyłącznie mleko pasteryzowane. W związku z zapotrzebowaniem rynku i sugestiami klientów w 1997 roku rozszerzyliśmy asortyment o jogurty naturalne a w końcu 1997 roku o jogurty owocowe, których głównymi konsumentami stały się dzieci. Od 1998 roku asortyment jogurtów został rozszerzony przez wprowadzenie nowych smaków oraz twarożków z mleka koziego. Wszystkie oferowane przez nas produkty wytwarzane są zgodnie z wszelkimi normami bezpieczeństwa i higieny pracy.
Przepraszamy.
Trwa przerwa techniczna.
Tego produktu nie można dodać do koszyka.
Na stronie pojawi się komunikat, gdy przywrócona zostanie ta funkcjonalność.
Zaloguj się
Stwórz nowe konto